Starity

Kiderült, kivel randizik most Johnny Depp

2022. szeptember 22. 19:07   |   Szerző: SzilviD

Johnny Depp a tárgyalást követően az ügyvédjével, Joelle Rich-csel kezdet járni.

hirdetés

Johnny Depp Joelle Rich ügyvéddel kezdet randizni, aki képviselte őt a The Sun elleni rágalmazási perben az Egyesült Királyságban. Úgy tudni, a londoni ügyvédnő házas, de külön élnek, a válása pedig még nem zárult le.

A nyár elején már szárnyra keltek pletykák arról, hogy Depp az ügyvédjével randevúzik, de akkor még mindenki Camille Vasquezzel akarta őt együtt látni, aki a volt felesége, Amber Heard elleni rágalmazási perben képviselte őt a rajongók szerint fenomenálisan. 

Nagyon törődöm az ügyfeleimmel, és nyilvánvalóan közel kerültünk egymáshoz. De amikor azt mondom, hogy »mi«, akkor az egész csapatra gondolok, természetesen Johnnyt is beleértve

– mondta korábban.

Vasquez megjegyezte, hogy Depp négy és fél éve volt akkor már a barátja és ügyfele.

Ez egy etikátlan vád, szexista. Sajnálatos és kiábrándító, ugyanakkor ez valahogy a területtel együtt jár. Nem mondhatom, hogy annyira meglepődtem

– tette hozzá.

Rich nem tartozott azon ügyvédek közé, akik az Egyesült Államokban zajló ügyén dolgoztak, de állítólag jelen volt a tárgyalóteremben. A brit ügyvéd Virginiában járt, hogy támogassa Deppet.

Nem volt szakmai kötelezettsége annak, hogy ott legyen

– mondta egy forrás, hozzátéve, hogy ekkoriban Depp és Rich diszkréten találkozgattak szállodákban, de azt nem tudni, hogy a kapcsolatuk mikor kezdődött.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek