Starity

Khloe Kardashian titokban hónapokig Tristan Thompson menyasszonya volt

2022. szeptember 30. 04:04   |   Szerző: Four

Korábban azt nyilatkozta, nemet mondott a lánykérésre - most azonban más derült ki.

hirdetés

Meglepő hír érkezett Khloe Kardashianról: dacára annak, hogy a családi reality legutóbbi epizódjában kijelentette, nemet mondott csalfa szerelme, Tristan Thompson lánykérésére - a People magazin forrása szerint hónapokig jegyben jártak. 

Az informátor szerint az a lánykérés, amelyről Khloe beszélt az epizód során, valójában 2019 decemberében történt meg. De aztán az illető elmondása szerint Tristan 2021 februárjában ismét megkérte Khloe kezét, aki ekkor már igent mondott. 

Kardashian állítólag nagyon szerelmes volt Thompsonba, és 2021 tavaszán komolyan tervezte, hogy boldog családként éljék életüket, ám a jegyességet nem árulta el senkinek. (A sportoló egyébként később a szeretőjének is azt állította, hogy jegyben jár Khloe-val és hamarosan össze is házasodnak, ezért nem tudja vállalni a viszonyból született gyereket). 

De mint ahogy az a családi realityből kiderült, napokkal azt követően, hogy a Khloe és Tristan által felfogadott béranya várandós lett, kiderült, hogy Thompson viszonyából baba született (Tristan pedig állítólag már nyáron tudta, hogy decemberben meg fog születni Maralee Nicholsszal közös gyermeke, és ennek ellenére vállalt még egy közös babát Kardashiannal. Sőt, sürgette a procedúrát: azt akarta, hogy a béranya még azelőtt várandós legyen, hogy világra jönne a Nicholsszal közös gyermek.)

Így aztán a botrány kirobbanását követően Khloe nem is hozta nyilvánosságra a lánykérést a People szerint, és a korábban gyakran hordott, jegygyűrűre igen hajazó ékszert sem viselte többet. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek