Starity

Wolf Kati nem vetkőzik

2010. november 30. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyarország és környéke lelkes tévénézői közül sokan követik figyelemmel az X-Faktor című műsor alakulását. A múltkori döntőben Wolf Kati énekesnő esett ki, ám ezt sokan sajnálták.

hirdetés
Wolf Kati nem vetkőzik
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Sikereit és rajongóinak nagy számát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy egy Erdélyben élő olvasó azt mondta, szombat este megsiratta kedvence kiesését. Sajnálta, hogy Erdélyből nem lehet szavazni, hiszen szívesen támogatta volna.

Vajon szexisnek tartja-e Kati férje felesége új testalkatát? Az X-Faktor dívája állítása szerint párja mindenhogyan szereti, de most félti, mert elképesztően lefogyott az utóbbi időben, úgyhogy hízókúrára van fogva. A beszélgetés alatt egyébként az is kiderült, hogy a kiesett versenyző már nem szeretne harmadik gyereket, hiszen a műsor felfedezettje szeretne egy ideig a karrierjére koncentrálni.

Ennek ellenére anyaként esetleg bevállalná-e, hogy levetkőzzön a nyuszis magazinnak? Az énekesnő egyértelműen és határozottan nemmel válaszolt erre a kérdésre. Azt nyilatkozta, sem a Playboy, sem akármilyen más újság nem tudná kieszközölni, hogy ledobja a ruháit.

Valamelyik olvasó arra volt kíváncsi, hogy Sebestyén Balázs van-e olyan helyes élőben, mint a képernyőn? Kati válasza így hangzott: „Élőben még olyanabb.”


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek