Starity

Bort öntött a gyerekeire Brad Pitt?

2022. október 05. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Újabb részleteket fedett fel Angelina Jolie Brad Pitt állítólagos erőszakosságáról.

hirdetés
Bort öntött a gyerekeire Brad Pitt?
Fotó: hu.depositphotos.com

Mi is írtunk már róla korábban, hogy Angelina Jolie azzal vádolja Brad Pittet, hogy egy magánrepülőgépen megtámadta őt és a gyerekeit. A hírek szerint a színésznő újabb jogi iratokat nyújtott be a bíróságra, amiből részletek is derültek ki az ügyről.

Az eset 2016-ban történhetett, amikor a házaspár és gyerekeik Franciaországból az Egyesült Államokba utaztak. Korábban annyit lehetett tudni, hogy a férfi állítólag elvitte Jolie-t a gép hátuljába, megragadta a vállát, és kiabált vele.

A bírósági iratokban most azonban az áll, hogy Jolie-t fejénél fogta meg Pitt, „megrázta, mielőtt a fürdőszoba falának lökte volna”. Valamint a színésznő szerint fojtogatta az egyik gyereküket, sört öntött Jolie-ra és vörösbort a gyerekekre.

Brad Pitt azonnal reagált ezekre a vádakra, és ismét tagadta őket. A színész képviselői nyilatkoztak a CNN-nek, és „teljesen valótlannak” nevezték a legújabb állításokat. Korábban egy másik, Pitthez közel álló forrás azt állította, hogy Jolie továbbra is „újraképzel” egy évekkel ezelőtt történt incidenst, és minden alkalommal „teljesen valótlan információkat” tesz hozzá.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek