Starity

J.Lo és Ben Affleck még mindig keresi álomotthonát

2022. október 06. 18:06   |   Szerző: Four

A két híresség közös családi házat szeretne, de még mindig nem találták meg a megfelelőt.

hirdetés
J.Lo és Ben Affleck még mindig keresi álomotthonát
Fotó: ralphlauren/Instagram

Jennifer Lopez és Ben Affleck az esküvőjük után még mindig a hetedik mennyországban járnak, az Us Weekly forrása szerint nem tudnak betelni egymással, és továbbra is keresik a megfelelő házat a közös otthonhoz. 

Ben és Jen még mindig a nászutas időszakot éli. Még mindig odavannak egymásért. Az, hogy férj és feleség lettek, nem változtatott semmit a kapcsolatukon, sőt, ha lehet, még jobban megszilárdította azt, ami eddig köztük volt. Közös otthont keresnek, és azt remélik, olyat találnak, amely mindkettejüknek tökéletes. Még mindig tart a procedúra.

- mondta az illető. 

És míg a megfelelő családi fészket keresik, Lopez új filmbe fogott bele, ez pedig azt eredményezte, hogy Ben vállalt nagyobb részt a gyereknevelésben. 

Jen nagyon keményen dolgozik a filmjén, Ben pedig sok feladatot átvállalt tőle, és kiveszi a részét a gyereknevelésből. Jen imádja, hogy Ben ilyen nagyszerű apuka és hogy mindig támaszkodhat rá. Ben már az elejétől kezdve támogatta  őt, sokszor meglátogatja a forgatáson, Jennifer ezt nagyon szereti.

- tette hozzá a forrás.

Lopeznek két, Afflecknek három gyermeke született, és állítólag a kis csapat nagyon szeret közösen időt tölteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek