Starity

Christian Bale Heath Ledgerre emlékezett

2022. október 07. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Heath Ledgert sokan még mindig a legjobb színésznek tartják, aki valaha Jokert alakította, Christian Bale nemrégiben felidézte, hogy milyen volt vele együtt dolgozni.

hirdetés

Christopher Nolan A sötét lovag című filmjének egyik legnagyobb dobása Heath Ledger Oscar-díjas alakítása volt Jokerként. A korai halála pedig az egyik utolsó filmszerepévé tette a művet, és sajnos soha nem tudtuk meg, hogy karrierje meddig repíthette volna a kiváló színészt. Christian Bale, aki Batmant alakította a filmben, a közelmúltban felidézte, hogy milyen volt Ledgerrel együtt dolgozni a GQ-nak:

Heath Ledger, ó, Istenem, micsoda alakítás. Micsoda öröm, hogy együtt dolgozhattam vele, hogy láthattam őt, mennyire beleadta magát Joker szerepébe. Én pedig csak néztem őt, és azt mondtam: »Igen, ez egyszerűen fantasztikus. Bajban vagyunk?« Amikor Chris [Nolan] és én először leültünk, azt mondtuk, hogy a Batmannel az a baj, hogy a gonosztevők mindig érdekesebbek, nem igaz? És Batman valójában nagyon közel áll ahhoz, hogy maga is gonosztevő legyen. Szóval, ne hagyjuk, hogy unalmas legyen az összehasonlításban, de sajnos ott ültem, és azt mondtam: »Kicsit unalmasnak érzem magam, mert Heath egyszerűen tökéletes volt«. De nagyon büszke vagyok erre a filmre, imádom, A sötét lovag teljesen rendkívüli, és nagy öröm volt, hogy Heath-tel dolgozhattam.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek