Starity

Kanye West szerint Kim Kardashian túl kihívó fotókon reklámozza ruhamárkáját

2022. október 12. 13:01   |   Szerző: Four

A rapper szerint Kim túlszexualizálja Skims márkáját és ez nagyon nem tetszik neki.

hirdetés

Kanye West ismét kritizálta exét: a rapper Tucker Carlsonnak árulta el a Fox News műsorában, hogy szerinte Kim Kardashian túlszexualizálja Skims ruhamárkáját, és túlságosan kihívó képekkel promótálja a brandet. 

Elég sok problémám van a Skimsszel. Úgy érzem, az ábrázolás sok esetben túlszexualizált, és olyan dolgok jellemzők rá, amelyeket nem szeretném, hogy a feleségem csináljon, s főleg nem a lányaim annak érdekében, hogy eladjanak a jövőben egy terméket.

- mondta West. 

A rapper egyébként tevőlegesen is részt vett abban, hogy Kim márkája működőképessé és elismertté váljon - Kim korábban Westet a Skims "árnyék kreatív igazgatójának" nevezte, mert a rapper segített neki a logó megalkotásában, a fotósok és modellek felkutatásában illetve a termékek csomagolásának ötletei is tőle származnak.

A Skims többnyire Yeezy [West márkája] ötleteken alapul. Fel kellett használnom a divatvilágból származó kapcsolataimat annak érdekében, hogy a szakmabeli emberek azt mondják "benne vagyok abban, hogy Kim kollekcióját viseljem".

- nyilatkozta Kanye.

 

 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek