Starity

Colin Farrellnek meggyűlt a baja a színésztársaival

2022. október 13. 14:02   |   Szerző: SzilviD

A sziget szellemei film forgatása rendesen feladta a leckét Colin Farrellnek, akit úgy tűnik, kifejezetten gyűlöltek a kollégái, konkrétan egy kutya, egy szamár és egy ló.

hirdetés

Colin Farrell Brendan Gleesonnal The Late Show with Stephen Colbert vendégei voltak A sziget szellemei című film kapcsán. A két színész a forgatásról sztorizgatott, ekkor derült ki, hogy Farrell nem volt éppen az állatok kedvence.

A beszélgetés közben Colbert előkapott egy képet a film egyik szereplőjéről, Jennyről, a szamárról, majd rákérdezett, hogy jóban volt-e Farrell az állattal.

Jó barátságot ápoltunk egészen egy ponting… De a film kétharmadánál történt valami…

– kezdte Farrell, Gleeson pedig hozzátette, hogy Jennynek szüksége volt egy kis térre. Végül kiderült, hogy meg is rúgta Farrellt a forgatás alatt, de nem ő volt az egyetlen állat, akinek nem volt szimpatikus a színész. A Gleeson kutyáját alakító eb meg is harapta, valamint nem sokon múlt, hogy egy ló szekérrel belelökje a színészt az Atlanti-óceánba.

A szamár megrúgott, Gleeson kutyája megharapott, van egy ló a filmben, majdnem belökött egy szekérrel a ki*baszott Atlanti-óceánba

– összegezte Farrell.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek