Starity

Hírességek és sportolók, akik szeretnek sportfogadást kötni

2022. október 17. 09:09   |   

A sportfogadás és a szerencsejátékkal kapcsolatos tevékenység űzése napjainkban óriási rajongótáborral bír, amíg viszont ezt a kikapcsolódást sokan keresik szerte a világon, addig sok olyan hírességet is felsorolhatunk, akik szintén szívesen fogadnak a kedvenc meccseikre.

hirdetés
Hírességek és sportolók, akik szeretnek sportfogadást kötni

Az alábbi cikkben azokat a sztárokat hoztuk el, akik főként a sportfogadás iránt érdeklődnek. Ki tudja, lehet hogy a kedvenc hírességed is köztük van?

A sportfogadás térhódítása

Amíg régebben csak személyesen látogatható bukmékerek léteztek, és mindösszesen arra volt lehetőség, hogy előre váltott szelvényeken keresztül próbálják ki a szerencséjüket a sportfogadás iránt érdeklődők, addig ma már akár neked is lehetőséged van rá az otthonod kényelméből. Ahogy viszont megjelentek az online sportfogadási oldalak, úgy növekedett a sportfogadók száma is.

Ma pedig már bárhonnan és bármikor fogadhatunk, miközben akár élőben is követhetjük az eseményeket a weboldalakon, ha minőségi bukmékernél rögzítettük a fogadásunkat. Épp ezért, nem meglepő módon a hírességek is inkább ezt az utat választják, de természetesen sok olyan sztárral is találkozhatunk, akik a mai napig a hagyományos sportfogadás élvezetét keresik.

Miért keresik sokan az online sportfogadás örömét?

  • éjjel-nappal elérhető

  • sokkal több eseményre fogadhatnak

  • élő közvetítés is elérhető

  • cash out funkció

  • bónuszok is elérhetőek

  • ügyfélszolgálat, ami segít elakadás esetén

Most lássuk, kik azok a hírességek, akik a legtöbbet költöttek hasonló tevékenységre.

Michael Jordan

A híresség, akit korunk egyik leghíresebb sportolójaként is említenek, nem volt annyira szerencsés a sportfogadásban a hírek szerint, mint magában a sportban. A pletykák ugyanis azt mutatják, hogy több mint 160.000 dollárt (körülbelül 70 millió forintot) veszített egy sporteseményen, amit pár hónappal később egy golfpartin 1,25 millió dollár bukással egészített ki. Ez persze csak az, amit ő maga is bevallott, így biztosak lehetünk abban, hogy sokkal több is volt ez annál, mint amit most itt felsoroltunk.

A hírek szerint ráadásul a kosárlabdától való visszavonulásában a szerencsejáték is szerepet játszott, hiszen az NBA szerződésében kitétel volt, hogy nem fogadhat semmilyen sporteseményre, ami nemigen volt a játékos ínyére. Ráadásul egy olyan pletyka is terjeng, hogy valójában a visszavonulása egy felfüggesztés volt, aminek egy nyomozás állt a hátterében a szerencsejáték tevékenysége miatt.

Pete Rose

Pete Rose nevét a Cincinnati Reds neve mellett ismerhették meg sokan a világban, ahol nemcsak játékosként tevékenykedett, de a csapat menedzsere is volt egy időben. A híre pedig akkor terjedt el igazán, amikor őt üdvözölhettük egyedüli játékosként a MLB történelmében, aki több mint 5 poszton, több mint 500 mérkőzést játszott le a pályafutása alatt.

Rose viszont ezután, 1989-ben egy egész életre szóló eltiltást kapott a baseball világától, ezt pedig azért, mert sportfogadásokat kötött a sportra, a szerződése ellenére. Ezt ő, majdnem 15 évig tagadta, egészen addig, amíg végül kiadott egy könyvet, amiben mindent bevallott a tevékenységéről, felsorakoztatva az összes sportfogadást, amit életében kötött.

Floyd Mayweather Jr.

Becenevén Money-ként került be a köztudatba Floyd Mayweather Jr., aki egy világbajnok ökölvívó sztár, szerte a világról nagy rajongótáborral. A híresség egyaránt győztesnek minősül a ringben, és azon kívül is, a szerencsejáték világában. Nyereményeit ráadásul sokszor el is adományozza. Egyszer például Colorado államot támogatta, amikor 45.000 dollárt nyert egy sportfogadáson, amely körülbelül húszmillió forintnak megfelelő összeg.

A híresség nagy szeretettel beszél a fogadásairól, főleg, ha nyereményre tesz szert, így ha követed valamelyik social media platformját, te magad is figyelemmel kísérheted a tevékenységét, és a nyertes meccseit.

Bryan “Birdman” Williams

A rapper főként Instagramon büszkélkedik, ha nagyobb nyereményre tesz szert. Ilyen posztja volt egy százezer dollárt (43 millió forintot) érő sportfogadási szelvény is, amit volt kollégája ellen vásárolt meg. A fogadást végül valószínűleg megnyerte, mert bár eltűnt a poszt, a mérkőzés végeredménye alapján óriási nyereményre tehetett szert.

Később ráadásul pénzzel a kezében tett közzé egy képet, így bár az eredeti posztot ma már senki nem találja meg, a pletykák szerint a közzétett kép az előző nyereményből származott.

Charlie Sheen

Charlie Sheent a Két pasi, meg egy kicsi című sorozatból ismerte meg a világ, ahol főszereplőként láthattuk a képernyőn. A hírességről sok pletyka terjeng, hogy drog és alkohol függőségben szenved, de az elmúlt években sokat hallhatunk a szerencsejáték tevékenységéről is.

Arról, hogy pontosan milyen fogadásokat kötött életében, és azokból mekkora nyereményre tett szert, illetve, hogy milyen nagyokat bukott nincs hír, viszont azt ő maga is bevallotta, hogy főleg a sportfogadás világát keresi, ha ideje engedi.

Phil Mickelson

Phil Mickelson a hírek szerint főként golfra szeret fogadni, de ezenkívül is sokféle sportfogadási ajánlatban kipróbálta már magát az évek alatt. A golf után a második legnépszerűbb sport, amire szívesen költ, az a profi foci mérkőzésekben tevődik ki, de teniszre és baseball mérkőzésekre is fogadott már elmondása alapján.

A hírek szerint egyszer 2 millió dollárt bukott egy mérkőzésen, de ez azóta sem tántorította el a kisebb fogadásoktól. Ő maga nem szívesen beszél a tevékenységről, így csak ritkán láthatjuk, hogy erről posztol bármelyik social media felületén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek