Starity

Eljegyezték a Spice Girls Mel B-jét

2022. október 23. 11:11   |   Szerző: SzilviD

A Spice Girlsből ismert Mel B megdöbbentette a rajongóit azzal a hírrel, hogy eljegyezte őt fodrásza, aki tizenegy évvel fiatalabb nála.

hirdetés
Eljegyezték a Spice Girls Mel B-jét
Fotó: hu.depositphotos.com

Mel B-nek gyűrűt húztak az ujjára hároméves kapcsolat után. A barátja, Rory McPhee a héten kérte meg a kezét. Az énesnő 47, a férfi pedig 36 éves, a tizenegyév korkülönbség pedig sokkolta a rajongókat. 

Korábban Mel B nyíltan beszélt arról, hogy volt férje, Stephen Belafonte bántalmazta őt. Úgy tűnik McPhee, akivel 2018-ban kezdett el randevúzni, visszaadta a férfiakba vetett bizalmát.

McPhee a berksi Cliveden House luxusszállodában ereszkedett féltérdre, hogy feltegye a nagy kérdést. Egy 177 000 dollár értékű, körte alakú, pezsgőszínű gyémántgyűrűt választott, amelyet rózsaszín arany sávra helyezett kisebb pezsgőszínű gyémántok díszítenek.

Egy a párhoz közel álló forrás azt mondta:

Mel nagyon boldog, és ez nagyon nagy dolog számára, mert nagyon sok mindenen ment keresztül. Sok minden kellett ahhoz, hogy egy férfi rávegye, hogy bízzon benne és újra higgyen a szerelemben. Rory a szülővárosából, Leedsből származik, évek óta ismeri őt. Ő az abszolút ellentéte sok olyan férfinak, akivel kapcsolata volt eddig.

A forrás szerint McPhee megértette, min ment keresztül Mel B és „őrülten szerelmes belé”.

Ő egy igazán normális, földhözragadt, jó erkölcsű srác, aki hihetetlenül keményen dolgozott, hogy felépítse a saját vállalkozását és egy családi vállalkozást. Nem villog, és nem érdekli a rivaldafény

– tette hozzá

Hihetetlenül nehéz megbízni egy férfiban a sokéves bántalmazás után, de a férfi megmutatta neki, hogy a férfiak is lehetnek gondoskodóak és megbízhatóak.

via News.com.au 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek