Starity

Konténerrendelés murvaszállítással

2022. október 22. 14:02   |   

A konténer nem más, mint a különböző anyagok szállítására, rakodására kifejlesztett eszköz, amit egy billenőkocsival együtt lehet használni. Remek szolgálatot tesz, amikor például építőanyagokat kell elvinnünk az építkezés helyszínére vagy épp fordítva, ha sittet szeretnénk elszállítani onnan. 

hirdetés
Konténerrendelés murvaszállítással

Előfordulhat azonban, hogy nemcsak a konténerre, hanem murvára, azaz apró zúzalékkavicsra is szükségünk van. Ilyenkor érdemes egy olyan szolgáltatót keresnünk, aki murvaszállítással is foglalkozik. Ez esetben nemcsak a konténer rendelés díjának, hanem a murva áraknak is utána kell érdeklődnünk.  

Milyen murva árakkal kell számolni? 

A murva az egyik legnépszerűbb alapanyag, amit nagyon sokoldalúan lehet felhasználni például autóbeállók, útalapok, járdák, közlekedő szigetek készítésére. A murva árakkal kapcsolatban érdemes tudni, hogy viszonylag széles skálán mozognak attól függően, hogy pontosan milyen termékről is van szó. Az apró zúzalékkavicsot ugyanis többféle kategóriába sorolhatjuk és a különböző kategóriák ára más-más díjszabással kerül kiszámításra. Az osztályozatlan fajták például mindig olcsóbbak, hiszen ez esetben nem válogatják ki a kavicsokat, mindenféle formájú, méretű darab belekerül a konténerbe. Ezzel szemben az osztályozott murváknak pontosan meg van határozva a szemméretük, sőt, akár a formájuk is. Tehát van lehetőség válogatott formában is beszerezni ezeket, a válogatásért, osztályozásért cserébe viszont többet kell fizetni.

Hol és hogyan tudja leadni a rendelését? 

Természetesen személyesen is utána érdeklődhet, hogy ki tud ajánlani egy megbízható céget, ahol a murva árak is elfogadható skálán mozognak. Ugyanakkor sokkal egyszerűbb, ha az interneten keresztül talál rá a megfelelő szolgáltatóra, hiszen a weboldalon minden olyan információ fent van, amire kíváncsi lehet. Az árak mellett, az elérhető építőanyagokról, az esetleges kedvezményekről és a szolgáltatásokról is tájékozódhat. A konterner-rendeles.info oldalon kifejezetten sittszállításra alkalmas konténert is bérbe vehet és sofőrt is kérhet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek