Starity

A Sárkányok háza showrunnere szerint több háború és akció lesz a következő évadban

2022. október 24. 13:01   |   Szerző: SzilviD

A Sárkányok háza sorozat első évada éppen csak véget ért, de a showrunnerek már a második évadról beszélnek. Az első szezont előkészítésnek szánták, az igazi akció a következő évadban érkezik.

hirdetés
A Sárkányok háza showrunnere szerint több háború és akció lesz a következő évadban
Fotó: IMDb

A Sárkányok háza című Trónok harca spinoff az év elején jelent meg, bemutatta a közönségnek a feketéket és a zöldeket, ahogy a háború felé tartanak. A showrunnerek Ryan Condal és Miguel Sapochnik tudták, hogy időt kell hagyniuk az olyan karakterek megismerésére, mint Alicent Hightower, Rhaenyra Targaryen, Daemon Targaryen és gyermekeik. Condal szerint a producerek szándékosan lassú tempót akartak az első évadban, hogy a közönség beleérezze magát a karakterek helyzetébe.

Eljutunk a látványossághoz. De meg kell érteni ezeknek az embereknek a komplexitását, mielőtt háborúba vinnénk őket

- magyarázta Condal.

A második évad olyan ritmust fog megütni, amelyeket az emberek a Trónok harca középső részeitől vártak… A nézők érezni fogják a tragédiákat, mert mi beletettük a munkát.

A Sárkányok háza első évada egyesek számára zavaró volt, mivel az állandó időugrások és a színészek lecserélése miatt a rajongóknak nagyon kellett figyelniük a részletekre, hogy megtudják, ki kicsoda a királyi családban. Condal elismerte, hogy nehéz volt rávenni a nézőket, hogy kitartsanak a sorozat mellett, bár szerinte megérte:

Ez egy kihívást jelentő sorozat, mert egy olyan világban élünk, ahol az emberek több streaming és tévécsatorna között válogathatnak, és mi őrült időugrásokkal és színészcserékkel követeltük meg a figyelmet

- mondta.

via Movieweb

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek