Starity

Julia Roberts túl jó volt Matthew Perrynek?

2022. október 25. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Matthew Perry elárulta, hogy a '90-es években azért szakított Julia Robertsszel, mert úgy érezte, „soha nem lesz elég” neki.

hirdetés
Julia Roberts túl jó volt Matthew Perrynek?
Fotó: hu.depositphotos.com

Matthew Perry Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing című új memoárjában őszintén beszélt arról, hogy saját lelki problémái miként vezettek a kapcsolatuk végéhez Julia Robertsszel mindössze két hónap alatt.

A Jóbarátok sztárja mindent elmesél legújabb könyvében az életéről, kitér arra is, hogy ő és Roberts akkor kezdtek el randevúzni, amikor a színésznőnek cameo szerepe volt a sikeres sitcom egyik epizódjában.

Julia Robertsszel randizni már túl sok volt nekem. Folyamatosan biztos voltam benne, hogy szakítani fog velem

- írta Perry a Times UK által közzétett részletben, hozzátéve, hogy úgy érezte, Roberts "nyomorog" azzal, hogy vele randizik.

Miért ne tenné? Nem voltam elég; soha nem lehetek elég; megtört voltam, szerethetetlen. Így ahelyett, hogy szembenéztem volna az elkerülhetetlen gyötrelemmel, hogy elveszítem őt, szakítottam a gyönyörű és briliáns Julia Robertsszel

- vallotta be.

A viharos románc azután bontakozott ki, hogy Roberts, azt állította, hogy "csak akkor vállalja a sorozatot", ha részt vehet Perry karakterének történetében. Ezt követően Perry, aki Chandler Binget alakította a sorozatban, rózsák tucatjaival és kedves üzenetekkel - köztük egy kvantumfizikáról szóló írással - próbált udvarolni a színésznőnek.

Julia nem csak beleegyezett, hogy részt vegyen a sorozatban, de még ajándékot is küldött nekem: bagelt - sok-sok bagelt... Tényleg beengedtem őt, képletesen és szó szerint is, és egy kapcsolat kezdődött.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek