Starity

Bemutatták a Narnia krónikái harmadik részét

2010. december 01. 14:02   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este Londonban bemutatták a Narnia harmadik részét, melynek címe A Hajnalvándor útja. Az eseményen még a királynő is jelen volt.

hirdetés
Bemutatták a Narnia krónikái harmadik részét

Tegnap este – november 30-án – mutatták be Londonban a Narnia krónikai: A Hajnalvándor útja című filmet 3D formátumban. Az eseményen maga II. Erzsébet királynő és Edinburgh hercege is jelen volt.

A mostani rész az eddigieknél nagyobb izgalmakat ígér a nézőknek. Narniában 3 év telt el, Caspiant (Ben Barnes) Narnia királyává koronázták. A Pevensie gyerekek újabb kalandokba keverednek, amikor egy festményen látható hajó életre kel, majd Lucy (Georgie Henley) és Edmund (Skandar Keynes) és unokatestvérük, Eustace (Will Poulter) az óceánba zuhannak. Szerencsére a Hajnalvándor legénysége kimenti őket. A hajón utazó Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigetek környékén, ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, a mélység fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak az expedíció tagjaira.

A látványos film érkezéséig már csak kilencet kell aludni, és mi is 3D-ben izgulhatjuk végig a történetet.

Ami pedig a folytatást ígéri, már megkezdődtek a Narnia krónikái: Az ezüst trón munkálatai, ami remélhetőleg 2012-re már a mozikban lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek