Starity

Lindsay Lohan szerint jót tett volna neki a közösségi média, amikor fiatalabb volt

2022. november 01. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Lindsay Lohan úgy gondolja, hogy a közösségi médiával jobban tudta volna kontrollálni a hírnevét fiatalabb korában.

hirdetés
Lindsay Lohan szerint jót tett volna neki a közösségi média, amikor fiatalabb volt
Fotó: hu.depositphotos.com

Annak ellenére, hogy a közösségi médiának számos hátránya van, Lindsay Lohan azt kívánja, bárcsak a karrierje elején a rendelkezésére állt volna. A színésznő a Cosmopolitannek elmondta, hogy manapság "túl sok" a közösségi média, de elismerte, hogy lehetővé tette volna számára, hogy a saját feltételei szerint irányítsa a "narratíváját".

Amikor először kezdtem a szakmában, egyikünknek sem volt beleszólása abba, hogyan irányítsuk a saját narratívánkat. Voltak paparazzi képek, aztán az emberek elfogadták azt

- mondta.

Szóval szerintem nagyon jó, hogy manapság mindenki elmondhatja, hogy ki ő és ki akar lenni. És én ezt csodálom és értékelem. Egy kicsit irigy vagyok, mert nekem nem volt ilyenem.

Lohan, aki mindössze tizenkét éves volt, amikor reflektorfénybe került, kitért a közösségi média negatív aspektusaira is, mint például a zaklatásra és a trollokra. Szerinte ezekkel a beszólásokkal nem szabad foglalkozni.

Csak önmagadnak kell lenned. És lassíts, mert most mindenki annyira siet. Az emberek egyszerűen nem állnak meg. Le kell higgadnod

– tette hozzá.

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek