Starity

Testvérsorozatot kaphat a The Vampire Diaries

2010. december 01. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévés világban előszeretettel készítenek sikersorozatokból testvérszériákat, leágazásokat, ún. spinoffokat. Ilyen például a A CSI és az NCIS. A hírek szerint a The Vampire Diaries is számíthat erre.

hirdetés
Testvérsorozatot kaphat a The Vampire Diaries

The Vampire Diaries, ami Magyarországon Vámpírnaplók címmel fut az RTL Klubon, állítólag egy testvérsorozatot kap a közeljövőben, ugyanis a CW nagy valószínűséggel ki akarja használni a sorozat népszerűségét.

Tudniillik a széria íróját, Kevin Williamsont arra kérték fel, hogy írjon a sorozathoz egy testvérsorozatot, melyet a TVD-nézők szívesen figyelemmel követnének.

Ez a spinoff viszont nem teljesen a szó szoros értelmében lenne spinoff, hiszen mint kiderült, nem a The Vampire Diariesből venné át a szereplőket, és még csak nem is a sorozatban mutatkoznának be az új karakterek, hanem egészen másféleképpen kapcsolódna össze a két történet. Az új projekt, melyet Williamson készít, pár kutatóról szólna, akik paranormális jelenségeket vizsgálnak, illetve azok nyitja után nyomoznak – írta az SG.

A tervek szerint az új sorozatot tavasszal forgatnák le, így ha  az kelőképpen elnyeri a csatorna vezetőinek tetszését, akkor leghamarabb 2011 végén, vagy 2012-ben kerülne bemutatásra. Az persze más kérdés, hogy a rajongóknak mennyire tetszene.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek