Starity

Ilyen volt valójában Aaron és Nick Carter kapcsolata?

2022. november 09. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Egy közös barátjuk szerint Aaron Carter szinte már megszállottan szerette a bátyját, mégsem volt felhőtlen a kapcsolatuk.

hirdetés
Ilyen volt valójában Aaron és Nick Carter kapcsolata?
Fotó: hu.depositphotos.com

Gary Madatyan Aaron Carter és Nick Carter barátja a Page Six-nek mesélt a testvérek viszonyáról. Szerinte a nem rég elhunyt Aaron megszállottan szerette a bátyját.

Bárcsak egy kicsit többet tehetett volna, mint Aaron vér szerinti rokona. Nem ítélem el őt. Nem mondok semmi rosszat, mert tisztelem őt. Ő egy tehetséges művész. Szeretem őt, de Aaron a megszállottja volt a bátyjának

- mondta Madatyan Nickről.

Hozzátette, hogy Aaron a mentális betegsége miatt nem tudta egyszerűen kimutatni a szeretetét, előfordult, hogy olyat tett, amit nem kellett volna.

A mentálisan beteg emberek másképp gondolkodnak. Lökdösődött, bökdösődött, hogy felhívja magára a figyelmet. Aaron olyan dolgokat tett, amit soha nem lett volna szabad tennie a testvérével, de most a mentális egészségről beszélünk. Segítségért kiáltott.

Az elhidegült kapcsolatuk ellenére Aaron képviselője az énekes halála után azt mondta, hogy a testvérek rendezték a nézeteltéréseiket.

Annyi mindenben felnézett Nickre. Megpróbáltak mindent újra jóra fordítani

- mondta az énekes képviselője hétfőn.

Aaron Cartert november ötödikén találták meg holtan a fürdőkádjában. A halálát valószínűleg drogtúladagolás okozta, bár az információt még nem erősítették meg hivatalosan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek