Starity

Demi a családjával tölthette a hálaadást

2010. december 01. 18:06   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja ünnepelték Amerikában a hálaadást: a beteg, hosszú ideje szanatóriumban tartózkodó Demi Lovato álma az volt, hogy a családjával tölthesse ezt a nagy ünnepet. Hosszú egyezkedés után ez az álom valóra vált.

hirdetés
Demi a családjával tölthette a hálaadást

A Sonny with a Chance és a Camp Rock színésznője, a beteg, régóta szanatóriumban kezelt Demi Lovato nem tölthette otthon az általa nagyon szeretett amerikai ünnepet, a Hálaadást – de sikerült elérnie, hogy családja körében tölthesse a napot, hogy ne legyen magányos. A Disney Channel csillagának (aki mellesleg csupán 18 éves) muszáj folyamatos kezeléseken részt vennie, hiszen csak ez segíthet rajta és azon, hogy sikerüljön megoldani érzelmi és fizikai problémáit is. De ezúttal a családja is ott volt vele, hogy együtt ünnepeljenek Demivel.

A lány szóvivője a következőket nyilatkozta a People-nek: A legutóbbi híresztelésekkel, kitalációkkal ellentétben Miss Lovato még koránt sincs otthon; az első, legfontosabb, és egyetlen cél most számára a gyógyulás. Nagyon odafigyelnek arra, hogy mindenki jól bánjon vele, érzékeny, sérülékeny lett, nehéz időszakot él meg. Néha egyszerűen csak magányosnak érzi magát. Kötelező egy ideig még szanatóriumban maradnia, és ez nem fog változni – a rajongók ne dőljenek be a pletykáknak! Demi Lovato a családjával szerette volna tölteni az általa annyira kedvelt hálaadási ünnepet. Az orvosok eleinte nem értettek egyet ebben, féltek, hogy ez felzaklatná a lányt, és haza akarna majd menni... mindenáron. Végül bizalmat szavaztak neki, s jól tették. A lány kitűnően érezte magát, nagyon örült a családjának. Ő elképesztően erős. Továbbra is türelmet kérünk mindenkitől!”

A gyakran jótékonykodó lány képviselője még azt is hozzátette: minden kitaláció ellenére Demi már óriási haladást tett előre a gyógyulás útján. Tudja, hogy rengetegen várják vissza, tengernyi programja lenne, de megérti, hogy bármennyire is szeretné, még nem térhet vissza – s most végre, hosszú idő óta először nem a munka az első az életében.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek