Starity

Jennifer Aniston utálja a közösségi felületeket

2022. november 11. 06:06   |   Szerző: Four

A színésznő elmondása szerint már a díjátadók se olyan izgalmasak, mint régen.

hirdetés
Jennifer Aniston utálja a közösségi felületeket
Fotó: hu.depositphotos.com

Jennifer Aniston az Allure magazinnak nyilatkozott arról, hogy úgy érzi, régen minden jobb volt. A színésznő egyrészt kifejtette, szerinte "nincsenek már többé filmsztárok", illetve a közösségi felületeket is kritizálta, elmondása szerint "utálja őket".

Úgy érzem, az egész [szakma] haldoklik. Nincsenek már filmsztárok, nincs csillogás. Még az Oscar-partik is sokkal viccesebbek voltak régen.

- mondta. 

A híresség elárulta, hogy szépségápolási márkája megjelenése előtt, promótálási céllal regisztrált Instagramra - ám ekkor robbant ki a koronavírus-járvány, és a tervei dugába dőltek:

Utálom a közösségi médiát. Nem vagyok jó benne... Kínzás számomra. Azért regisztráltam Instagramra, hogy promótáljam a márkám. Aztán kirobbant a járvány, és visszatartottuk a megjelenését. Én meg ottragadtam Instagramon. De nem természetes folyamat volt. 

Aniston szerint többek között azért is lehet népszerű még mindig a Jóbarátok, mert akkoriban még nem volt közösségi média:

Tényleg nagyon szerettük egymást és gondját viseltük egymásnak. Nem tudom, miért tudnak még mindig azonosulni vele az emberek, akkor nem voltak iPhone-ok. Szimplán csak beszélgettek egymással az emberek. Ma már ilyen nincs.

- mondta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek