Starity

Egy kis boldogság neked is jár!

2022. november 09. 21:09   |   

Amikor felnőtteknek szóló játékszerekre terelődik a szó, akkor szinte minden esetben csak a férfiaknak kínált eszközök kerülnek terítékre, holott a nők is épp úgy megérdemelnek egy kis extra kényeztetést - akár saját maguktól, akár a párjuktól.

hirdetés
Egy kis boldogság neked is jár!

Szerencsére a szexshopok nem dőltek be a sztereotípiáknak, ezért bőséggel kínálnak olyan játékokat is, amelyekkel a hölgyek tudnak örömet szerezni saját maguknak, ám akár a páros használat is belefér, amennyiben a pár mindkét tagja beleegyezését adja hozzá. De lássuk csak, mivel tudod elütni az időt az előttünk álló hosszú téli estéken!

Unalomról szó sem lehet!

Még hogy a tél hosszú és unalmas! Akkor biztosan nem, ha betárazol a Goldengate szexshop női szexeszközeiből! Ha szereted az újdonságokat, ha szereted felpezsdíteni a szexuális életedet, akkor bizony nem maradhat üresen a kosarad, hiszen változatos játékszerek hivatottak minél nagyobb örömet szerezni neked, akár saját magad használva őket, akár a párod kezébe adva ezeket a játékszereket.

Te melyiket próbálnád ki? Az análgyöngyöket és a popsiizgatókat, mert a gyengéd a szép, formás popsid? Esetleg pumpával további izgalmakra vágysz a melled frontján? Vagy a jó öreg dildók közül választanál magadnak? Lehet, hogy mindig is izgatta a fantáziádat a gésagolyó, de ezidáig nem merted kipróbálni? Nem tart vissza semmi, pár kattintás után tiéd lehet bármelyik, csak győzz dönteni a széles választék láttán!

Indul az “ismerd meg magad” mozgalom!

A szexeszközök nem csupán arra jók, hogy minél több és intenzívebb orgazmushoz juttassanak, bár azzal is kiegyeznénk, ha csak ennyi lenne a céljuk. Azonban ennél sokkal többről van szó, hiszen ezeket az eszközöket használva sokkal mélyebbre hatóan megismerheted a testedet, hogy mi és hogyan okoz neked még nagyobb örömöt.

Ezt a tapasztalatot pedig természetesen viheted tovább a párkapcsolatodba is, hiszen a minél pontosabb önismeret nemcsak lelki, hanem testi síkon is rendkívül fontos eleme a sikeres párkapcsolatnak. Ha hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból, ha engedsz az új csábításának, akkor bizony teljesen új távlatokat teremthetsz a hálószobátokban is!

Félre minden aggállyal!

Teljesen természetes érzés, hogy zavarba jössz, ha a szexuális segédeszközökről kerül szó, hiszen ez valóban mindenkinek a saját intim szférája. Így aztán érthető, hogy miért félsz attól, hogy belépj egy szexshopba, nézelődj, és persze a kasszánál kifizesd a dildókat, a gésagolyókat vagy a popsiizgatót. Ugye neked is elképzelhetetlen ez?

Szerencsére ma már létezik más vásárlási mód is, így az otthonod kényelmében, anonimitásba burkolózva is tudsz magadnak örömforrást rendelni a Goldengate szexshop széles választékából. A diszkréció fontos, ahogy a boldogság is, de ebben az esetben a kettő tökéletes megfér egymás mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek