Starity

Aaron Cartertől elvették a fiát

2022. november 14. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Aaron Carter nem írt végrendeletet, így a hagyatékának sorsa a Kalifornia állam kezében lesz. Valószínűleg a fia örököl, akit nem nevelhetett.

hirdetés
Aaron Cartertől elvették a fiát
Fotó: hu.depositphotos.com

Aaron Carter – akit november ötödikén, 34 évesen holtan találtak a fürdőkádjában – nem hagyott hátra végrendeletet. A források azt mondták a TMZ-nek, hogy Carter ügyvédei azt tanácsolták neki, hogy készítsen végrendeletet a fia, Prince születése után. Prince 2021 novemberében, akkori menyasszonyától, Melanie Martintól született. A hírek szerint ezt azonban soha nem tette meg. 

A kaliforniai örökösödési törvények értelmében Prince valószínűleg örökli apja birtokát, mivel az énekes a halálakor nőtlen volt. A Los Angeles megyei Gyermek- és Családügyi Osztály a folyamatos problémák miatt kiemelte Prince-t az otthonából, ahol Carter Martinnal közösen élt. A hírek szerint Prince szeptember óta él Martin anyjával.

Aaron Carter halálának hivatalos okát még nem hozták nyilvánosságra, a toxikológiai eredményekre várnak. De a rendőrségi jelentés szerint több üveg vényköteles gyógyszert találtak a holtteste körül. 

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek