Starity

Megjelentek az első hivatalos fotók az Alkonyat sztárjának esküvőjéről!

2022. november 16. 21:09   |   Szerző: Four

Taylor Lautner nemrég vette feleségül szerelmét, a Vogue magazin közölte a fotókat.

hirdetés

Mint ahogy korábban írtuk, az Alkonyat sztárja, Taylor Lautner nemrég vette feleségül Taylor Dome-ot, a ceremóniára pedig egy kaliforniai borászatban került sor. 

A Vogue magazin közölte az első fotókat, amelyeket a két híresség is kiposztolt Instagramjára. Még több képet pedig ide kattintva láthatsz.

Az esküvőszervezés nagy munka, és nyilvánvalóan vannak benne mélypontok és magasságok - de az egész procedúra simán ment, és a végeredmény minden várakozásunkat felülmúlta!

- jelentette ki Dome

Amikor felpróbáltam a ruhám, láttam, hogy csodaszép csipkepalást van rajta, és ámulatba ejtett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen ruhát választok, de úgy éreztem magam benne, mint egy hercegnő és tudtam, hogy ez az igazi.

- mesélte a lány. A menyasszonyi ruha másik különlegessége volt, hogy pillangók díszítették, amelynek nagy jelentősége volt Dome számára:

A fejlődést, átváltozást és nyugalmat szimbolizálják. Emellett a nagymamámmal mindig is nagyon szerettük a lepkéket. A mamám anyukája fiatalon meghalt, és ő mondta mindig, hogy fehér pillangóként fog visszatérni és úgy fog vigyázni a nagymamámra. A mai napig mindig találunk magunk körül fehér pillangókat a mamámmal. Az esküvő előtti napon elmentem ebédelni, és egy fehér pillangó szó szerint rám szállt. Nagyon meghatott és megnyugtatott.

- árulta el a menyasszony.

Lautner csodálatosnak tartotta az esküvőt: 

Ennél nem is lehetett volna tökéletesebb. Bárhol feleségül vehettem volna a legjobb barátomat és életem szerelmét, de a ceremónia helyszíne egyszerűen szürreális volt. A hegyek mögött pont akkor ment le a nap, amikor kimondtuk az igent, és ettől álomszerű lett. 

- mesélte. 

A 100 fős vendégseregbe beletartozott két kutyusuk is, Lily és Remi, akikről az este során felszolgált koktélokat nevezték el. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek