Starity

Chris Brown díjat kapott az American Music Awardson, felháborodott a közönség

2022. november 21. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekest is díjazták a gálán, de a közönség egyértelművé tette, hogy nem kedvelik őt.

hirdetés
Chris Brown díjat kapott az American Music Awardson, felháborodott a közönség
Fotó: chrisbrown/Instagram

Chris Brown is jelölve volt a hétvégén megrendezett American Music Awardson, és a híresség a Kedvenc R&B férfielőadó díját kapta meg - ám a közönség és a kommentelők sem igazán örültek ennek. 

Brown nem volt jelen a gálán, helyette Kelly Rowland vette át a szobrocskát, de sokan nem győzték lehurrogni az énekesnőt. Rowland végül arra kért mindenkit, hogy "nyugodjon meg", majd Christ kezdte méltatni:

Bocsánat, nyugodjatok meg! Chris, köszönöm, hogy ilyen nagyszerű R&B-zenét csinálsz. Oda fogom adni neked ezt a díjat. Szeretlek. Gratulálok neked, és minden jelöltnek ebben a kategóriában. 

- jelentette ki Kelly. 

Chris győzelmét valószínűleg azért nem fogadták jól a megjelentek, mert az előadó a 2009-es botrányát (súlyosan bántalmazta akkori párját, Rihannát) követően is folyamatosan nőverő ügyekbe keveredik. 

A közönség mellett a közösségi felületeken sem sokan örültek: a Page Six szerint egyesek nem értették, miért védte meg ennyire Kelly a férfit. 

Az előadó egyébként korábban arról posztolt Instagramon, hogy ő lett volna az AMA sztárfellépője és Michael Jackson tiszteletére adott volna elő számokat - ám "ismeretlen okokból" a szervezők lemondták a vele való együttműködést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek