Starity

Hivatalos: jön A Fehér Lótusz 3. évada!

2022. november 23. 07:07   |   Szerző: Four

Most már biztos, hogy lesz következő évada a sorozatnak, az HBO hivatalosan is bejelentette.

hirdetés
Hivatalos: jön A Fehér Lótusz 3. évada!
Fotó: thewhitelotus/Instagram

Nem kell aggódnia A Fehér Lótusz rajongóinak: még véget sem ért a sorozat új évada, a Variety szerint már tudni lehet, hogy az HBO bekérte a harmadik évadot. 

A csatorna drámafilmjeiért és sorozataiért felelős Francesca Orsi szerint egészen elképesztő, hogy Mike White, a produkció készítője a pandémia kirobbanása alatt forgatta le az egyik legjobb szakmai kritikákat kapott első évadot. 

(...) És mégis képes volt arra, hogy újabb magasságokat érjen el a második évaddal, amely jelképezi Mike nyers, semmihez sem fogható látásmódját. A bátorsága, amellyel az emberi psziché ismeretlen vizeire evez, párosul a jellegzetes humorával és könnyed rendezői stílusával - emiatt pedig mindannyian még több vakációról álmodozunk abban a szállodában, amelyet annyira megkedveltünk. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy esélyt kaptunk egy újabb együttműködésre a harmadik évaddal.

- jelentette ki.

Mike White hasonlóan lelkesen nyilatkozott: elárulta, "nincs még egy olyan csatorna, amellyel annyira szívesen dolgozna, mint az HBO-val".

A Fehér Lótusz első évada (amely Hawaii-n játszódott egy másik szereplőgárdával) 2021-ben jelent meg, és a közönségsiker mellett számos szakmai elismerést kapott: 20 Emmy-díjra jelölték, amelyből tízet el is nyert.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek