Starity

Kim Kardashian megbocsátott Khloe csalfa exének? Együtt ünnepelték a Hálaadást

2022. november 25. 05:05   |   Szerző: Four

Kim Kardashian fotóin sokan meglepődtek: húga hűtlen exével együtt jelent meg.

hirdetés

Kim Kardashian sokakat meglepett hálaadásnapi fotójával: a híresség fiatalkorú fogvatartottakat látogatott meg egy Los Angeles-i intézményben, és nem egyéb, mint Tristan Thompson kísérte el őt. 

Idén nagyon hálás vagyok azokért az emberekért, akikkel az ország börtöneiben találkoztam. Ezen a héten @realtristan13-nal inspiráló "Friendsgiving" vacsorát kölöttünk el a Camp Kilpatrickben bebörtönzött fiatal férfiakkal. (...) A kedvenc részem az este során az volt, amikor sorra elárulták, milyen álmaik és céljaik vannak. Alig várom, hogy láthassam, ahogy megvalósulnak. (...)

Kardashian ezek után megköszönte a börtön dolgozóinak tevékenységét, majd megemlítette a fogvatarttottak neveit is, és boldog Hálaadást kívánt nekik.

Kim börtönreformokat ösztönző tevékenységét ugyan rengetegen értékelték, de a legtöbben inkább fennakadtak azon, hogy miért kísérte el őt Tristan Thompson. 

A sportoló a Khloe-val való kapcsolata során szinte folyamatosan hűtlen volt a hírességhez, és egyre-másra robbantak ki a botrányai. A Page Six szerint legelőször 2018-ban derült ki, hogy megcsalta Khloe-t, aki ekkor első gyerekükkel volt állapotos, és a hír hallatára a vártnál hetekkel korábban beindult nála a szülés.

Kim a realityben tett nyilatkozatai alapján egyáltalán nem zárta a szívébe a csalfa Thompsont, sőt, Khloe első gyermekének születésekor nem is nagyon akart hozzászólni a férfihoz. 

 

  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek