Starity

A korona Károlya hercege így látja Károly királyt

2022. november 26. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Dominic West elárulta, hogy milyennek látja Károly herceget (most már királyt), akit a Netflix A korona című sorozatában alakít.

hirdetés
A korona Károlya hercege így látja Károly királyt
Fotó: hu.depositphotos.com

II. Erzsébet királynő halála után a legidősebb fiát, Károlyt fogják az Egyesült Királyság királyává koronázni. A The Crown, vagyis A korona Netflix sorozat azonban időben még messze nem itt jár a történetmesélésben. A legutóbbi epizódokban éppen azokat az éveket láthatták a nézők, amikor Károly és Diana hercegné kapcsolata teljesen elhidegült. Károly herceg pedig a britek kedvencéből egy nagyon megosztó személyiséggé vált. 

A Netflix sorozatában Dominic West formálja meg a leendő királyt, a The Hollywood Reporter pedig megkérdezte, hogy mint gondol Károlyról és mindarról, amit közte és Diana között történt. 

Azt hiszem, ennek a munkának az a lényege, hogy úgy kezeljünk minden szerepet, amit játszunk, mintha a személy vagy kitalált lenne vagy már nem lenne köztük. Ez tényleg az egyetlen módja annak, hogy ezt kezelni tudjuk

- mondta West.

Nem lehet erkölcsi ítéleteket hozni. Az ő oldalukon kell állnod. Az ő helyükbe kell beleélned magad, ez a szereped, és így azt hiszem, úgy közelíted meg őket, hogy megismered az összes tényt körülötte, aztán használod a képzeletedet. [...] mi játszódott le annak a személynek a fejében, vagy mi vezetett bármelyik eseményhez.

via The Things

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek