Starity

Improvizáció volt A korona új évadának egyik legvidámabb jelenete

2022. november 26. 23:11   |   Szerző: Four

Az epizód rendezője, Alex Gabassi elárulta, hogyan zajlott a kérdéses jelenet leforgatása.

hirdetés

Különleges részletet árult el A korona című sorozat ötödik évadának egyik rendezője. Alex Gabassi szerint az egyik legvidámabb jelenet nagyjából improvizáció volt, de annyira tetszett neki, hogy benne hagyta a sorozatban. 

A kérdéses rész az Elizabeth Debicki által alakított Diana és a Salim Daw által alakított Mohamed Al-Fayed között játszódott, méghozzá az első találkozásuk alkalmával. 

A jelenetben Al-Fayed abban a reményben megy ki egy lovaspályára, hogy II. Erzsébet mellé ülhet - ám a királynő inkább Dianát küldi az üzletemberrel szomszédos székre maga helyett. Mohamed és Diana rögtön elkezdenek viccelődni - és Gabassi szerint az egész jelenetet egyszer gyakorolták el a színészek. A párbeszéd pedig sokkal hosszabbra sikerült, mint ahogy tervezték, mert a két színész között olyan jól működött a kémia, hogy szuperül reagáltak egymás - ott kitalált - vicceire.

Egyébként meghosszabbítottuk a jelenetet, mert improvizáltak. Az nem volt benne, hogy [Elizabeth] belenéz az ajándéktasakba. (...) Csodálatos volt, folyamatosan csak ment a párbeszéd, én meg azt gondoltam, egyszerűen csak figyelem őket. Aztán [Elizabeth] nevetett, olyan természetes volt. Beleszerettünk, és vele együtt Salimba is.

- mesélte a rendező A korona hivatalos podcastjében a Decider szerint.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek