Starity

Samantha jótékonykodik

2010. december 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Samantha Stone nem bírja, ha egy állat szenved, így rögtön a segítségére siet az otthontalan kutyusoknak.

hirdetés
Samantha jótékonykodik

Samantha Stone, aki elsősorban lehengerlő fellépéseiről és látványos színpadi megjelenéséről híres, szabadidejében szívén viseli a magányos kutyusok sorsát.

A díva rengeteg időt tölt azzal, hogy állatmenhelyeket látogat és segít a hányatott sorsú háziállatokon. A Staritynek így nyilatkozott: „Szerencsére vagyok olyan helyzetben, hogy megtehetem, hogy segítsek a sok kis gazdátlan állaton. Teljes mértékben ellenzem elaltatásukat, illetve bármilyen állatkínzást. Aki nem foglalkozik ezzel mélyrehatóbban, el sem tudja képzelni, milyen szörnyű a helyzet; rengeteg kutyát hagynak magára, tesznek ki az utcára, így ki vannak téve baleseteknek és az állatkínzásnak. Borzalmas” – nyilatkozta a transzszexuális előadóművész.

Samantha, ahol csak tudja, igyekszik felhívni az emberek figyelmét a helyzetre. „Szerencsére sokan ismernek, így rendszeresen megosztom a Facebookon, ha egy-egy állat éppen gazdira vár. Nagyon jó érzés, hogy sok esetben sikerül találnunk olyan embert, aki szívesen örökbe fogadja és gondoskodik róla. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen meleg szívű ismerőseim és rajongóim vannak, illetve jó érzés, hogy én is tehetek az ügy érdekében” – tette hozzá Samantha.

Az előadóművész emellett rendszeresen jelenik meg jótékonysági rendezvényeken, hiszen állítása szerint minden rászoruló érdekét szívesen képviseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek