Starity

Kreatív design faliórák a még egyedibb otthonért

2022. november 26. 16:04   |   

A költözéssel és felújítással járó lakberendezés manapság már nem csupán arról szól, hogy divatos dekorációkkal és funkcionális kiegészítőkkel színesítsük otthonunkat. A mai trendeknek megfelelően fontos, hogy egy új lakásdekor tulajdonosa ízléséről és személyiségéről is árulkodjon. Olvass tovább, ebben a cikkben eláruljuk, hogyan lehet mindezt egy kreatív design faliórával elérni.

hirdetés

Kreatív design faliórák, avagy a legegyedibb időmérő eszközök

A kreatív design faliórák önmagukban is képesek feldobni a helyiség hangulatát. Erről nemcsak azonnal szembetűnő, 80-100 cm-es átmérőjük gondoskodik, de mivel különálló elemekből állnak, elrendezésüknek is csak a képzelet szabhat határt.

Miben különbözik egy kreatív design falióra a hagyományostól?

A kreatív design faliórák lézervágással, általában acrylglas anyagból készülnek. Az akril egy műanyagalapú és megjelenését tekintve üveghez hasonlító anyag, amely 50%-kal könnyebb, de 6-szor erősebb a valódi üvegnél.

A kreatív design faliórák előnye a hagyományos faliórákkal szemben, hogy

 • jóval nagyobb méretben mutatják az időt, amely nemcsak feltűnő dekoráció, de az idősebb vagy a látásproblémákkal küzdő vendégek és családtagok számára is könnyebben leolvasható,

 • széles átmérőjükkel képesek megtörni az üres falfelületeinek ridegségét, így még a tágas helyiségeket is otthonossá teszik,

 • különálló elemeik szabadon felhelyezhetők, ezért már a számok ragasztása is egy izgalmas családi program lehet,

 • egyedi megoldásaikkal exkluzivitást sugallnak, ezáltal egészen biztosan nem fogsz a tiéddel tökéletesen megegyező órát látni szomszédod, barátnőd vagy anyósod nappalijában.

A kreatív design faliórák felhelyezése

A ByHome webshopban kiválasztott kreatív design falióra biztonságos csomagolásban érkezik meg hozzád. A szett az óraszerkezet mellett tartalmazza a választott óra 12 db, szivaccsal védett órajelzését, a mutatókat és a felhelyezéshez szükséges segédletet is.

A kreatív design faliórák fő ismertetőjegye, hogy szabadon, egyedi elképzeléseid alapján is felhelyezhetők. Az óra dobozában mindent megtalálsz, amire a felszereléshez szükséged lesz majd.

A kreatív design faliórák felhelyezésének menete:

 • Óvatosan vedd ki a dobozból az óraszerkezetet és a mutatókat!

 • Szedd ki az óraszámokat az őket védelmező szivacsokból!

 • Rögzítsd az óraszerkezetet a fal közepére szöggel vagy csavarral!

 • Használd a dobozban található segédletet és ceruzával jelöld be a számok helyét az óraszerkezethez igazítva vagy helyezd el a számokat tetszés szerint!

 • Ragaszd fel a megjelölt helyekre a számokat és a vonalakat!

Kreatív design falióra stílusok - Melyiket válasszam?

A ByHome webáruházban elérhető kreatív design faliórák azonnal, raktárról rendelhetők. Az egyik legnépszerűbb darab jelenleg az óriási, 100 cm-es átmérővel rendelkező fekete kreatív design falióra.

Vadiúj kreatív design faliórádat változatos stílusok közül választhatod ki:

 • arab számokkal, akár vonalakkal kiegészítve,

 • római számokkal, a klasszikus elegancia szerelmeseinek,

 • az óraszámok helyét jelölő képkeretekkel, amelyekbe családoddal vagy barátaiddal közösen készíthetitek el a számokat jelölő humoros fotókat,

 • geometrikus alakzatokkal az igazán modern összképhez.

Amennyiben még ennél is merészebb kreatív design faliórára vágysz, a fehér, ezüst és fekete modellek mellett már sötétben világító vagy pink árnyalatban pompázó faliórát is választhatsz otthonodba.

A kreatív design faliórák legnagyobb előnye, hogy a minimalista stílusú szobáktól kezdve, a bohém helyiségeken át, a klasszikus enteriőrökig szinte minden lakberendezési stílushoz egyaránt remekül passzolnak. Ne habozz, tedd izgalmasabbá lakásodat te is egy igazán modern kiegészítővel!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek