Starity

Howard Stern szerint Oprah Winfrey túlságosan kérkedik a vagyonával

2022. november 29. 01:01   |   Szerző: Four

A rádiós műsorvezető szerint Oprah nincs tekintettel azokra, akik sokkal nehezebb körülmények között élnek.

hirdetés

Howard Stern a rádiós műsorában fejtette ki véleményét arról, hogy szerinte Oprah Winfrey televíziós személyiség és médiamogul túlságosan szeret kérkedni a vagyonával. Stern szerint Winfrey Instagram-posztjai arra utalnak, a híresség imádja mutogatni, hogy mennyire jól szituált életet él:

Elképesztő megfigyelni, ha követed őt Instagramon. Látod az ingatlanjait, a birtokait, az embereket, akik kiszolgálják őt, és tudod... Több cselédje is van, és emberek, akik főznek rá, őrület. Tudja, hogyan kell gazdagnak lenni... Szereti is mutogatni, amit elég kényelmetlen érzés látni. Szerintem az embereknek nem kellene mutogatni a gazdagságukat.

- mondta, majd hozzátette:

Az embernek tisztában kell lennie magával, és azzal, hogy vannak a világban, akik küzdenek. Gondolnod kell azokra is, akiknek nincs mit enniük. (...) Úgy értem, ne már... oda kell figyelni az ilyesmire. 

Aztán így folytatta:

Én is jól élek, de nekem már nehéz Oprah-t nézni. Azt gondolom, hűha, mi megy ott. Az ingatlanjai elképesztőek. Amikor vásárolni megy, elég kimennie a hátsó uvarba, mert ott minden megterem. Egy komplett farmja van. 

Howard a beszélgetés végén hozzátette, azt viszont nem vitathatja el Winfrey-től, hogy odafigyel a Dél-Afrikában alapított iskolája, a "The Oprah Winfrey Leadership Academy for Girls" tanulóira, akiket minden évben vendégül lát Hálaadás napján. 

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek