Starity

Gwendoline Christie korábban úgy gondolta, szégyellnie kell a testét

2022. november 29. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Gwendoline Christie elárulta, hogy a Wednesday című sorozatban játszott szerepe az első alkalom, hogy szépnek érzi magát a képernyőn.

hirdetés
Gwendoline Christie korábban úgy gondolta, szégyellnie kell a testét
Fotó: Netflix

Gwendoline Christie brit színésznő a legtöbbeknek valószínűleg a Trónok harcából Tarth Brienne-ként lehet ismerős, most a Wednesday Netflix-sorozatban Larissa Weems igazgatónőt alakította. A szerepről pedig azt mondta, valóban „szépnek érezte magát a képernyőn”.

Christie-t Tim Burton rendező választotta ki a Nevermore Academy vezetőjének szerepére, majd megkapta a szabadságot, hogy „azt csináljon a karakterrel, amit akar”. Ez az ajánlat „hihetetlen lehetőségnek” bizonyult, amely büszkévé tette a szerepére.

Ez az első alkalom, hogy gyönyörűnek éreztem magam a képernyőn. Nem tudom szívből kifejezni a rendkívüli hálámat Timnek [Burton] és Colleennek [Atwood,  jelmeztervező], valamint a haj- és sminkcsapatunknak. Colleen Atwood joggal legenda, és amit csinál, az átalakulás szempontjából közel áll a boszorkánysághoz. Életem megtiszteltetése, hogy Colleennel és Timmel dolgozhattam

– mondta Christie. 

A Colleen Atwooddal való közös munkáról csak lelkendezni tudott:

Ő képes ránézni a testedre, és különböző elemeket hangsúlyozni, kiemelni az erősségeidet. Úgy bánt velem, hogy a testemet ünnepeltnek és gyönyörűnek éreztem. Egyszer sem éreztem úgy, hogy lenne mit rejtegetnem vagy szégyellnem. Hihetetlenül jól éreztem magam nála. Emellett rendkívül együttműködő volt, és tudni akarta, hogy mit gondolok, ami miatt kezdetben eléggé ideges voltam, hogy megmutassak neki bármilyen referenciát, de ő örömmel fogadta és imádta őket.

via Entertainment Weekly 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek