Starity

Kihirdették az 53. Grammy jelöltjeit

2010. december 02. 15:03   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerda este hirdették ki a jövő évi 53. Grammy-díjátadó jelöltjeit, melyet Eminem vezet a maga 10 jelölésével, őt Bruno Mars, Lady Gaga, Jay-Z és Lady Antebellum követi.

hirdetés
Kihirdették az 53. Grammy jelöltjeit

Szerda este hirdették ki hivatalosan is az 53. Grammy-díjátadó jelöltjeit. Maga a díj a legnevesebb szakmai zenei elismerés, melyre már a jelölés is dicsőség.

Eminem minden bizonnyal most úszhat a dicsőségben, ugyanis Ő vezeti a listát, kereken 10 jelöléssel, őt Bruno Mars követi 7 nominációval, de Lady Gaga, Jay-Z és a Lady Antebellum is büszkélkedhet, hat-hat jelöléssel a gálán. Katy Perry négy díjra esélyes, Justin Bieber pedig kettőre.

Az év felvételéért, azaz a Record of the Yearért B.o.B ft. Bruno Mars Nothin' on You-ja, Rihanna és Eminem Love the Way You Lie-a, Cee Lo Green F*** You című száma, Jay-Z és Alicia Keys Empire State of Mindja, továbbá Lady Antebellum Need You Know-ja „száll harcba”. Az év albuma lehet a The Fame Monster Lady Gagától, Katy Perrytől a Tenage Dream, Eminemtől a Recovery, továbbá Lady Antebellum és az Arcade Fire albuma is.

A teljes lista megtalálható itt. Az 53. Grammy-díjátadó gálát a Los Angeles-i Staples Centerben tartják majd február 13-án, melyet a CBS csatorna élőben közvetít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek