Starity

George Clooney remek bűnöző lenne

2010. december 02. 15:03   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész ismét bebizonyította tehetségét. Az amerikai című film óta Anton Corbijn egyszerűen odavan érte.

hirdetés
George Clooney remek bűnöző lenne

Az amerikai – a hazai mozikban október 28-ától vetítik – című film rendezője, Anton Corbijn szerint George Clooney igazán büszke lehet magára – remek színész, de még ennél is jobb bűnöző lenne belőle.

„George nagyon komolyan vette a szerepét, amivel meg is lepett. Talán csak azért, mert eddig még sosem játszott ennyire gonosz karaktert. A Michael Claytonban és a Sziriánában is antipatikus volt, de ennyire nyers vagy rokonszenvetlen figura még nem volt. Lenyűgöző volt számomra, hogy ilyen sötét is tud lenni. Nagyon nagyot alkotott, ideális volt” – nyilatkozta a rendező, aki szerint legújabb filmje műfaját a kritikusok többsége is félreértette, ezért is kapott hideget és meleget egyaránt: „Sergio Leone stílust kaptak, pedig a Pókember 13-ra készültek. Sok kritikus teljesen kiakadt ettől. Az előzetestől úgy tűnt, hogy ez is egy gyors, hollywoodi popcorn thriller, közben pedig valami egészen más. Így amikor beültek a moziba és egy európai stílusú westernt kaptak, idegesek lettek” – egészítette ki Anton Corbijn.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek