Starity

Jessica Simpson egyszerű esküvőt akar

2010. december 02. 16:04   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessica Simpson és vőlegénye még nem kezdték el megszervezni az esküvőt, de az énekesnő az egyszerűségre törekedne.

hirdetés
Jessica Simpson egyszerű esküvőt akar

Jessica Simpsont felkapta az eljegyzés forgószele és új albumának népszerűsítése, ezért nem volt ideje az esküvőjére gondolni. Az énekesnőt az NFL korábbi játékosa, Eric Johnson jegyezte el.

A híresség a következőt nyilatkozta: „Még nem kezdtünk el tervezgetni. Megpróbálok túljutni minden promóción. Ki tudja, mi fog történni? Nekem személy szerint nincs ötletem. Még nem tűztem ki a dátumot, és nem tudok olyasmiken sem gondolkodni, mint az asztalteríték összeállítása és hasonlók. Mi csak élvezzük az eljegyzést, és össze fogunk házasodni, amint úgy érezzük.”

Amíg arról beszélt, nem biztos benne, hogy ő és Eric mikor lesznek Mr. és Mrs., azt is elmesélte, hogy a nagy nap valószínűleg a következő éven belül fog lezajlani. „Jövő karácsonyig, remélhetőleg... még semmilyen tervünk nincs, de én elég biztos vagyok benne, hogy jövő karácsonykor már házasok leszünk.” Az énekesnő azt is elárulta, hogy ezúttal egyszerű esküvőt szeretne.

Eric Johnson november 11-én kérte meg a sztár kezét egy ötkarátos rubin- és gyémántgyűrűvel, mialatt Jessica a Parenthood című sorozatot nézte Los Angeles-i otthonában. Az énekesnő hihetetlenül romantikusnak találta, és örömkönnyek hullottak a szeméből. Ez csak a kezdet volt. „Őszintén úgy érzem, hogy minden nap egy romantikus nap vele. Ráadásul korábban azt mondta az anyukámnak és a barátaimnak, még mindig nem tudja elhinni, hogy én vagyok a menyasszonya. Az édesanyám szíve megolvadt. Annyira romantikus itt lenni és vele ünnepelni.”

Ami az ünnepi terveket illeti, Jessica a következőt mesélte: „Az még a levegőben lóg... A hálaadást itt töltjük New Yorkban, szóval... úgy gondolom, ez részekre szakad majd. Azt hiszem, Bostonban is lesz valami, mert ő onnan származik. Texas szintén a terveink között szerepel. Rengeteg dolog történt ebben az évben, amiért hálát adhatok az ünnepek alatt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek