Starity

J-Hope megsiratta a BTS Armyt

2022. december 01. 20:08   |   Szerző: SzilviD

A BTS-tag, J-Hope nemrég egy Japánban zajló eseményen hívta fel telefonon Jint, aki a katonai szolgálatra készül éppen, hogy tudjon szólni néhány szót a rajongókhoz.

hirdetés
J-Hope megsiratta a BTS Armyt
Fotó: hu.depositphotos.com

A BTS-tag, J-Hope nemrég egy Japánban zajló eseményen vett részt, amikor egy kedves gesztussal könnyeket csalt a BTS Army szemébe. A K-Pop banda egyik legnépszerűbb tagja, Jin megkezdi a katonai szolgálatot

A BTS-t a MAMA Platinum különdíjjal tüntették ki, amit J-Hope vett át. 

Nagyon-nagyon jó lett volna, ha a tagok is fel tudtak volna jönni, hogy kifejezzék a hálájukat, és kár, hogy nem tudtak. Igazából egy dologgal készültem. Jin azt mondta, hogy szeretne mondani valamit, úgyhogy hadd hívjam fel gyorsan

- mondta, majd tárcsázta is a bandatársát. 

Épp most tartom a díjátadó beszédemet, de nem tudnál valamit mondani? Sok rajongó szeretne hallani rólad

- szólt bele a telefonba, aztán Jin vette át tőle a szót.

Helló mindenki, itt Jin a BTS-ből. Nagyon köszönöm, hogy nekünk adtátok ezt a megtisztelő díjat és... a rajongóinknak!!! A seregünk, nagyon köszönöm és szeretlek titeket. Mindig keményen dolgoztok. Nagyon szeretlek titeket.

Jin ezután megígérte, hogy hamarosan visszatér még több jó zenével. 

Az időjárás egyre hidegebb lesz, úgyhogy mindenki vigyázzon, nehogy megfázzon, ne legyen beteg és vigyázzon az egészségére. Most nem fogunk tudni találkozni hivatalos rendezvényeken, de legközelebb jó zenével jövök vissza. Mindenki, mennem kell, de épségben visszajövök a katonaságból! Köszönöm!

via Koimoi

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek