Starity

Reese Witherspoon csillagot kapott

2010. december 02. 18:06   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reese Witherspoon csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán. Az ünnepségre gyerekeit és párját is magával vitte.

hirdetés
Reese Witherspoon csillagot kapott

Reese Witherspoon csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán. Az Oscar-díjas színésznő szerdán fedte fel csillagát a W Hollywood Hotel előtt. Az övé a 2425. csillag. Az ünnepséget decemberre tervezték, hogy egybeessen a színésznő legutóbbi filmjének megjelenésével, a James L. Brooks által rendezett How Do You Know című vígjátékkal. A filmben Paul Rudd és Owen Wilson is játszik.

A filmcsillag a következőt nyilatkozta: „Sosem gondoltam volna, hogy ez valaha megtörténik velem! Azt hittem, hogy Tennessee-ben élek majd, és orvos leszek. Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy megadatott számomra a lehetőség, hogy minden nap azt csináljam, amit szeretek. Olyan jó dolog moziba járni, és két órára elbújni mindentől és álmodozni, remélem a filmjeim ezt okozzák az embereknek.”

A színésznőt a ceremóniára két gyermeke, Deacon és Ava, valamint szerelme, Jim Roth is elkísérte. A híresség azzal a chihuahuával is pózolt a fotósoknak, aki a Doktor Szöszi 1–2-ben is látható volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek