Starity

Robert Downey Jr. vissztérne Vasemberként?

2022. december 06. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Robert Downey Jr. Vasemberről nyilatkozott. Az utódja pedig ara utalt, hogy visszatérhet Tony Stark.

hirdetés
Robert Downey Jr. vissztérne Vasemberként?
Fotó: hu.depositphotos.com

Robert Downey Jr. Vasembere még 2019-ben, a Végjátékban áldozta fel magát a világegyetem (vagyis annak felének) megmentése érdekében. Tony Strak hősies halált halt, amit rengeteg rajongó könnyezett meg. 

Most kiderült, hogy Downey-nak egyértelműen hiányzik Vasember. A Deadline-nak adott interjújában, miközben a Netflix az apjáról, az idősebb Robert Downey-ról szóló dokumentumfilmjét népszerűsítette, így nyilatkozott:

Mi hiányzik a legjobban? Az, hogy végig Kevin Feige-val voltam a lövészárokban; az eleje Jon Favreau-val, ez most olyan, mint egy gyönyörű álom; a közepe, Shane Blackkel, amikor a Vasember 3-on dolgoztunk, akkor még csak Exton [Downey fia] volt meg, és nagyrészt Wilmingtonban, NC-ben forgattuk. Idilli és felforgató volt. És a vége, amikor rájöttem, hogy annyi közeli barátot szereztem az MCU szereplőgárdájában, és a Russo testvérek segítettek nekem gyönyörűen lezárni Tony életének ívét.

- nyilatkozta. 

Korábban, amikor arról kérdezték a rajongók Dominique Thorne-t (aki Riri Williamst játszotta a Fekete Párduc kettőben), hogy láthatják-e még visszatérni Vasembert az MCU következő projektjeiben, így válaszolt rejtélyesen:

Határozottan hasonlít [a két karakter], de két független, gyönyörű elme. Azt hiszem, ennek a megválaszolását a legjobb, ha a jövő évi sorozatra hagyjuk, szóval meg kell nézned, hogy megkapd az igazi választ erre a kérdésre.

via Koimoi

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek