Starity

Jennifer Lawrence szerint Az éhezők viadala készítői folyton rá akarták bírni a fogyásra

2022. december 08. 05:05   |   Szerző: Four

A színésznő szerint rendszeresen szóba került a téma, hogy vajon mennyire tud lefogyni.

hirdetés
Jennifer Lawrence szerint Az éhezők viadala készítői folyton rá akarták bírni a fogyásra
Fotó: thehungergames/Instagram

Jennifer Lawrence a Variety "Actors on Actors" műsorában árulta el, hogy Az éhezők viadala forgatása során az is szóba került vele kapcsolatban, vajon mennyit tud lefogyni. A színésznő azonban egyrészt fiatalkora, másrészt a meggyőzédése miatt nem igazán örült a készítők által ráhelyezett nyomásnak:

Az éhezők viadala nagyszerű felelősség volt. A könyvek nagyon sikeresek, és tudtam, hogy a nézők óriási része gyerekekből áll. Emlékszem, [a forgatáskor] a párbeszéd jelentős része arról szólt, hogy mennyit tudok fogyni. Azzal együtt, hogy még fiatal voltam, és nem igazán diétázhattam, nem akartam, hogy minden lány, aki Katnissnek akar beöltözni, ne merje megtenni egy bizonyos testsúly miatt. És ezt nem igazán tudtam figyelmen kívül hagyni. 

- mondta, majd így folytatta:

Emlékszem, amikor Az éhezők viadalát forgattam, nem volt szokás, hogy egy nőt tegyenek egy akciófilm főszereplőjévé, mert "nem működött" volna. Azt szajkózták a készítők, hogy a fiúk és a lányok is egyaránt tudnak azonosulni egy férfi főszereplővel, de a fiúk nem tudnak azonosulni azzal, ha nő a főszereplő. Nagyon boldoggá tesz, ha látom, hogy megjelenik egy ilyen film és megcáfolja ezeket az elméleteket, illetve bebizonyítja, hogy hazugság kirekeszteni bizonyos embereket egy filmből. 

- jelentette ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek