Starity

Ritka idegrendszeri betegséggel küzd Céline Dion - lemondta a koncertjeit

2022. december 09. 18:06   |   Szerző: Four

Az énekesnő szomorú hírt közölt a rajongóival, lemondta a soron következő koncertjeit.

hirdetés
Ritka idegrendszeri betegséggel küzd Céline Dion - lemondta a koncertjeit
Fotó: hu.depositphotos.com

Könnyek között árulta el rajongóinak Instagramon Céline Dion, hogy ritka, gyógyíthatatlan idegrendszeri betegséget diganosztizáltak nála, az úgynevezett "merev ember"-szindrómát, amelynek következtében fájdalmas izomgörcsei vannak. 

Az énekesnő angolul és franciául is beszélt rajongóihoz a videójában:

Már hosszú ideje egészségügyi problémákkal küzdök, nagyon nehéz volt szembenézni ezekkel az akadályokkal és beszélni arról, amit átéltem. Fáj, hogy ezt kell mondanom, de nem állok készen a februárban kezdődő európai turnémra. 

- mondta, majd így folytatta:

Nemrég egy nagyon ritka idegrendszeri betegséget állapítottak meg nálam, amit merev ember-szindrómának hívnak, és egymillió emberből mindössze egyet érint. Még most is vizsgáljuk a betegséget, de már legalább tudjuk, hogy ez okozza a görcseimet.

- jelentette ki. 

A betegséghez kötődő alapítvány szerint a páciensek mozgásképtelenné válhatnak, ágyhoz- vagy kerekesszékhez kötöttek lehetnek, és a fájdalmas görcsök olyan erősek lehetnek, hogy akár elmozdulhatnak az ízületek vagy csontok törhetnek. 

Minden, amit tudok, az az éneklés. Egész életemben ezt csináltam, és ez az, amit a legjobban szeretek. Keményen dolgozom az orvosi csapatommal és a terapeutámmal, hogy visszaszerezzük az állóképességem, és hogy újra felléphessek. De be kell vallanom, küzdök.

- jelentette ki az énekesnő, aki több koncertjét is 2024-re halasztotta.

Úgy hiányoztok. Nagyon hiányzik, hogy láthassalak titeket. Hogy a színpadon legyek. Hogy énekelhessek nektek. Mindig 100%-ot nyújtok a fellépéseim során, de a jelenlegi állapotom nem engedi meg, hogy ezt tegyem. 

- árulta el szomorúan az énekesnő.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek