Starity

Brendan Fraser nem vesz részt a Golden Globe-on - Itt az oka

2022. december 13. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Brendan Frasert jelölték a Golden Globe-díjra, de nem fog részt venni rajta, az oka pedig szexuális visszaélés.

hirdetés
Brendan Fraser nem vesz részt a Golden Globe-on - Itt az oka
Fotó: hu.depositphotos.com

Brendan Frasert Golden Globe-díjra jelölték Darren Aronofsky új drámájában, a The Whale ( A bálna) című filmben nyújtott alakításáért. Azonban megfogadta, hogy bojkottálja a Hollywood Foreign Press Association által szervezett ceremóniát, azt állítva, hogy annak egykori elnöke, Philip Berk szexuálisan bántalmazta. A 89 éves Berk határozottan tagadta a vádakat.

Fraser elmondta, hogy több negatív tapasztalata van a Hollywood Foreign Press Associationnel (Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szövetségével), mint amennyire tiszteli a őket. Hozzátette, hogy nem vesz részt a Golden Globe-on. 

A GQ-nak 2018-ban adott interjújában Fraser azt állította, hogy az állítólagos támadás egy ebéden történt a Beverly Hills Hotelben 2003-ban.

[Berk] a bal kezével megfogta a seggemet, az egyik ujja pedig megérintette a farkamat. És elkezdte mozgatni. Rosszul éreztem magam. Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek. Úgy éreztem, mintha egy csomó lenne a torkomban. Azt hittem, mindjárt elsírom magam.

Fraser azt állította, hogy az esetet követően depressziós lett. Akkoriban nem állt a nyilvánosság elé az állítólagos támadással kapcsolatban, de a képviselői írásbeli bocsánatkérést kértek a HFPA-tól - amit később meg is kaptak Berk-től.

A bocsánatkérésemben nem ismertem el semmilyen vétket, a szokásos »Ha tettem valamit, amivel felbosszantottam Fraser urat, az nem volt szándékos, és elnézést kérek« típusú volt

- mondta Berk a GQ-nak 2018-ban. Hozzátette, hogy Fraser verziója az eseményekről "teljes kitaláció".

via New York Post

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek