Starity

40 éves korában elhunyt Stephen 'tWitch' Boss

2022. december 14. 17:05   |   Szerző: Four

Tragikusan fiatalon elhunyt Stephen 'tWitch' Boss, aki korábban Ellen DeGeneres műsorában volt DJ.

hirdetés

Tragikus hír érkezett Ellen DeGeneres egykori munkatársáról, Stephen 'tWitch' Bossról. A férfi 40 éves korában elhunyt, feleségét, Allisont és három gyermeküket (a 3 éves Zaiát, a 6 éves Maddoxot és a 14 éves Weslie-t) magára hagyva. 

A legmélyebb szomorúsággal jelentem be, hogy a férjem, Stephen elment. Stephen ahová csak belépett, ragyogott. Nagy becsben tartotta a családját, a barátait és a közösségét, szeretettel vezette őket és ez nagyon sokat jelentett neki. Ő volt a családunk gerince, a legjobb apa és férj, és inspiráció a rajongóinak. (...) Stephen, szeretünk, hiányzol, és mindig neked fogom tartogatni az utolsó táncot.

- nyilatkozta a People-nek Allison. 

Habár a magazin nem említette Boss halálának okát, a Page Six szerint a férfi feltehetően önkezével vetett véget az életének. A hatóságok állítólag kedden, egy Los Angeles-i hotelszobában találtak rá Boss holttestére, miután felesége kétségbeesetten jelentette, hogy Stephen az autója nélkül ment el otthonról, ami egyáltalán nem vallott rá.

A férfi 2008-ban a "So You Think You Can Dance" táncos műsorban versenyzett illetve később zsűritag is lett, majd 2014-ben csatlakozott Ellen DeGeneres műsorához DJ-ként, és 2020-ban a talkshow társproducere lett. Emellett több filmben és sorozatban is szerepelt (Magic Mike XXL, Modern család, Step Up All In), és feleségével gyakran posztolt táncos videókat a közösségi platformokra.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek