Starity

Roger Federer még nem akar visszavonulni

2010. december 02. 22:10   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Federer jövőre betölti a 30. életévét, de még nem érzi úgy, hogy ideje lenne abbahagynia.

hirdetés
Roger Federer még nem akar visszavonulni

A 29 éves sportoló pályafutásában mindig is voltak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, de a tizenhatszoros Grand Slam-győztes még annyira élvezi a játékot, hogy nem tervezi a visszavonulást.

„Semmiféle tervem nincs a visszavonulásra, abbahagyásra vagy akárhogy is nevezik. Remélem, még évekig játszhatok. Élvezem a világ körüli utazást, a játékot a legjobbak ellen, és a kihívásokat... Hihetetlen pályafutáson vagyok túl. Az emlékek, amiket magammal viszek, sokkal többet érnek a megnyert pénznél” – mondta a pár napja ötödik világbajnoki címét szerző sportoló.

Az egykori világelső, akinek nem titkolt szándéka újra az ATP-ranglista trónjára ülni, a következőképpen jellemezte a 2010-es évét: „Nem nyerheted meg az összes tornát, amin elindulsz. Egyénként nem játszhatok minden évben úgy, mint 2005-ben. Egyszerűen irreális lenne... Szeretem a teniszt, a férfiak játékát, ami jelenleg a fénykorát éli.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek