Starity

Pete Davidson csalódott Emily Ratajkowskiban?

2022. december 16. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Pete Davidson állítólag nem viseli jól, hogy Emily Ratajkowski a DJ Orazio Rispoval is találkozgat, mivel bevallotta, hogyan érez iránta.

hirdetés
Pete Davidson csalódott Emily Ratajkowskiban?
Fotó: hu.depositphotos.com

Emily Ratajkowski Pete Davidsonnal és a DJ Orazio Rispoval is találkozgat a válása óta. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a humorista és a modell között komolyodnak a dolgok. Most viszont Davidon ismerősei azt mondták, hogy nehezen viseli, hogy Ratajkowski mással is randevúzik. 

Pete megérti, hogy Emily most lépett ki egy házasságból, és nem akar rátelepedni

- mondta a humorista egy barátja a Hollywood Life-nak.

Pete kissé bosszús, amikor meglátja őt egy másik sráccal randizni, mert nagyon kedveli. De ő sem tesz mindent egy lapra. Mindkettőjüknek nagyon elfoglalt az élete, és Pete karrierje felfelé ível. Elmondta Emilynek, hogy nagyon erős érzelmei vannak iránta, és a lány tudja, hogy tényleg belé van esve. Nem titkolta ezt sem a közeli barátai, sem a családja előtt

- állítja egy másik Davidsonhoz közel álló forrás.

Ratajkowski egyik barátja viszont ezt mondta: 

Emily most lépett ki egy hosszú távú kapcsolatból, a házasságából, így az utolsó dolog, amire most vágyik, az bármiféle elköteleződés. Nem köti magát senkihez, és nem áll szándékában megállapodni. Jelenleg hagyja magát sodródni és egyszerűen csak élvezi a szabadságát. Emily sem Pete-nek, sem másnak nem adott semmiféle jelzést arra vonatkozóan, hogy jelenleg hosszú távon gondolkodik bármiben. Nem arról van szó, hogy játszadozik, ő tényleg csak ki akarja találni, hogy mit is akar valójában. Emily nem szab semmilyen időhatárt a dolgoknak, és egyelőre szereti a szingli életet.

via Koimoi 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek