Starity

Illegálisan mutatják be Oroszországban az Avatar: A víz útját

2022. december 16. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A Disney úgy döntött, hogy nem mutatja be Oroszországban az Avatar: A víz útja című filmet.

hirdetés
Illegálisan mutatják be Oroszországban az Avatar: A víz útját
Fotó: IMDb

Oroszország és Ukrajna között még mindig dúl a háború. A harcok miatt miatt sok ország és cég úgy döntött, hogy megszakítja kapcsolatot Oroszországgal. Disney például nem mutatja be James Cameron várva várt filmjét, az Avatar: A víz útját.

A FandomWire szerint - ami Izvesztyiára, egy orosz hírportálra alapoz -, az orosz mozik annyira kétségbeesettek, hogy az európai országokban felvett kalózmásolatokat akarják megvenni, és levetíteni a nézőknek. A minőségért hajlandóak fizeni is. Akad olyan hely, amelyik 15 820 dollárt (kb. hat millió forint) ígér egy jó felvételért. 

Sőt, a hírek szerint Oroszország azt tervezi, hogy a kulturális minisztérium segítségével legalizálja a filmek kalózmásolatainak vetítését. Mindig van egy hollywoodi közvetítő, aki igazolja, hogy lehet vetíteni a filmet egy adott országban, és csak ezután engedélyezik. Most azonban az orosz Mozitulajdonosok Szövetsége egy új törvényjavaslattal készül, amely segítene nekik abban, hogy Hollywood nélkül kapják meg, amit akarnak.

via Koimoi

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek