Starity

Nagy Feró is kampányol az AIDS ellen

2010. december 03. 08:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hétig tart a nagy média-összefogás az AIDS ellen, amelyen Nagy Feró is részt vesz.

hirdetés
Nagy Feró is kampányol az AIDS ellen

Az AIDS világnapján (december 1.) kezdődött a nagy média-összefogás az AIDS ellen. A Több mint 30 – Tégy te is az AIDS ellen elnevezésű kampány egy hétig tart. A cél az, hogy felhívják a fiatalok figyelmét az AIDS elleni védekezés fontosságára. A rádióban, a televízióban és a legtöbb sajtókiadványban közérdekű és társadalmi célú hirdetéseket helyeznek el, amiken keresztül figyelmeztetnek a problémára.

A kampányban Nagy Feró is részt vesz, aki a Napi Ásznak elmesélte, hogy a környezetében nincs fertőzött, de fontos számára, hogy részt vegyen az akcióban. A zenész a következőt nyilatkozta: „Az utóbbi időben szabadabbá vált a szexuális élet. Olyan bulik vannak, nem is értem, hogy a fiatalok nem félnek! Az X-Faktort hárommillióan nézik, ami remélhetőleg sokat számít. A reklámfilmet a show alatt is bejátsszák, így lesz a legnagyobb a hatás.”

A kampányban szerepet vállal az RTL Klub és a TV2 is. Az X-Faktor műsorvezetői, Ördög Nóra és Sebestyén Balázs, valamint a mentorok, Keresztes Ildikó, Malek Miklós, Nagy Feró és Geszti Péter is csatlakoztak az akcióhoz. A Megasztár műsorvezetői, Liptai Claudia és Till Attila, valamint a zsűritagok, Mester Tamás, Eszenyi Enikő, Presser Gábor és Friderikusz Sándor szintén résztvevők.

A megasztáros műsorvezetők elsősorban a szűrések fontosságára hívták fel a figyelmet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek