Starity

Tabrett Bethell rajongóinak jótékony akciója

2010. december 03. 11:11   |   Szerző: Necros

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A történet úgy kezdődött, hogy néhány rajongó felvetette, valahogy tudatni kellene a színésznővel, mennyien kedvelik. Sokan csatlakoztak a projekthez, most pedig még tovább mennek: adakozni fognak a nevében.

hirdetés
Tabrett Bethell rajongóinak jótékony akciója

Korábban már írtunk a projektről, akkor még mindössze annyiról volt szó, hogy a rajongók leveleket írnak, képeket, videókat készítenek, és ezt összegyűjtve eljuttatják Tabrettnek. A projekt szervezői kérték, hogy ha tudnak, akkor a résztvevők segítsenek fedezni a költségeket, ami extra pénz befolyik, azt pedig valami jótékony célra felajánlják.

Ekkor lépett elő egy névtelenséget kérő rajongó, aki kifizette az egész összeget, mondván, így minden egyes cent jó célra fog fordítódni, ami alatt nem csak a jótékonysági szervezetet kell érteni, hanem azt is, hogy Tabrett látni fogja, milyen hatással volt valójában azokra, akik megismerték és megszerették.

Ha belegondolunk, akkor ez elég nagy dolog; egy nagyszerű ember tettei és személyisége ilyen nemes tettre buzdítanak világszerte sok embert.

A kiválasztott szervezet a Direct Relief International, ők kapják meg a befolyó összeget. A cél 2000 dollár összegyűjtése, amiből akár még több is lehet, mivel egy rajongó a 2000 dolláros határig ugyanannyit hozzátesz majd. Tehát akár 4000 dollár is lehet a végösszeg, vagy még több, ha sikerül túlteljesíteni a célt.


Először még az volt a terv, hogy egy Sydney-ben található szervezetet választanak ki, de mivel Tabrett (Bridget Regannel együtt) már korábban is szeretett volna gyűjtést szervezni egy nemzetközi szervezet számára, hogy segítsenek a Haitiban szenvedőkön, ez a választás valószínűleg még jobban fog tetszeni neki. Arról nem is beszélve, hogy jobban passzol a projekthez is, hiszen minden földrészről érkeznek az adományok.

Erről természetesen a csomagban is lesz szó, amit Tabrett megkap, de mint kiderült, ilyen esetekben, mikor valakinek a nevében adományoznak pénzt ennek a szervezetnek, ők küldenek neki egy kártyát, amiben megköszönik a felajánlást.

Ha kedvelted a Legend of the Seeker sorozatot, és főleg, ha kedveled a díjnyertes ausztrál színésznőt, akkor kérjük, adakozz te is. Ha csak néhány dollárt tudsz rászánni, azt is nagyra értékeljük.

Itt lehet az adományokat elküldeni: Tabrett Bethell Appreciation Project.

A jelenlegi állás: 896$. Cél: 2000$. Határidő: 2010. december 15.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek