Starity

Rocksztár témájú slotok

2022. december 20. 13:01   |   

Amióta világ a világ, az online slotok avagy félkarú rablók a legnépszerűbb kaszinójátékoknak számítanak. Nagyon egyszerű velük játszani, rendkívül szórakoztatóak és nagyon sok funkción keresztül nyerhetünk rengeteg pénzt felük.

hirdetés
Rocksztár témájú slotok

A slotok avagy a félkarú rablók

Rengeteg játékos választja az olyan online kaszinó platformokat, ahol akár egy eurócentért is tudunk pörgetni egy jackpotos slotjátékon. Ilyen kaszinó például az Ice Casino is, ahol sok ezer nyerőgépen játszhatunk minimális téttel.

Köszönhetően az innovatív fejlesztőknek, egyre több specifikus témájú slot jelent meg a kaszinók világában. Ezek már nagyon színes felülettel bíró játékok, egyedi zenével és hihetetlen jó animációkkal. Ezek között vannak filmes slotok, sorozatos slotok, de találhatunk zenei és rock témájú nyerőgépeket is. Ez utóbbiakra fogunk most fókuszálni ebben a cikkben. Megmutatjuk, hogy melyek a legjobb rockzenés slotok és hogy a rajongók milyen lehetőségek közül választhatnak.

A legjobb rocksztáros slotok

1) Guns N’Roses: a legendás NetEnt slotja egy ideális nyerőgép azoknak, akik meg akarják nézni, milyenek a rockzenészes slotok. A játék egy igazi dicsőítés Axl Rose és Slash előtt. Alapvetően a vonzerejét a nagyszerű dízájn és az animációk jelentik. 5 tárcsából és 20 fizetővonalból áll, valamint egy egészen jó, 96,98%-os RTP értékkel bír. Van jackpot funkciója is, de ez nem progresszív slot. Ingyenes pörgetéseket is nyerhetünk, ha szerencsések vagyunk.

2) Rockstar Slot Game: a Rockstar azon Betsoft játékok egyike, amelyek tökéletesen hozzák a rocksztár hangulatot. A játékban azt élhetjük meg, hogy milyen lehet egyszerű ismeretlen zenészből rocksztárrá változni. Nagyon minimális téttel is játszhatunk az 5 tárcsán és 30 fizető vonalon. Vannak benne bónuszjáték lehetőségek is, plusz szóró és Wild szimbólum is.

3) Jimi Hendrix: a NetEnt a készítője ennek a legendás zenésznek tiszteletet állító slotnak is. A játékban mi leszünk Jimi Hendrix és meg kell próbálnunk az 5 tárcsán és 20 fizető vonalon elérni a hatalmas kasszasikert. Hat különféle bónusz van a játékban, a maximálisan elérhető nyeremény pedig a tétünk 400-szorosa. Az RTP érték 96.9% és ingyenes pörgetéseket is nyerhetünk vele.

4) Motorhead: nem sok olyan rockrajongó van, aki nem szereti a Motorheadet. A NetEnt játékában pedig megélhetjük azt, amit Lemmy is megél minden nap, hiszen a zenekar frontembere nagy kaszinórajongó. A minimális tét 0,2 coin, a maximális tét pedig 200 coin, szóval mindenki megtalálhatja benne a számítását. 5 tárcsán és 76 fizető vonalon próbálhatjuk meg elérni a minél nagyobb nyereményt. Közepes kockázatú játékról van szó, amelyben a szóró szimbólumokkal tudjuk aktiválni az ingyenes pörgetések körét.

5) Heavy Metal Warriors: ez a játék négy női harcost mutat be, mint fő karaktert és ez a négy hölgy pontosan úgy néz ki, mintha a hetvenes évek felnőtt magazinjaiból léptek volna elő. A játékban 5 tárcsán és 243 fizető vonalon játszhatunk, a Wild szimbólum segítségével pedig el tudjuk indítani a bónuszkört, amelyben ingyenes újrapörgetéseket szerezhetünk.

6) Ozzie Osborn: végül pedig említsük meg a NetEnt játékot Ozzie-ról, amely fenomenális grafikával és eredeti Ozzy-muzsikával vár minket. 5 tárcsán és 20 fizetővonalon játszhatunk, a tét nagysága pedig inkább a kisebb sáv felé tart. Az elméleti RTP érték 96,3%, aminek köszönhetően azért inkább a jobb slotok közé tartozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek