Starity

Hilary Duff ismét főszerepben

2010. december 03. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sikeres énekesnő és szinésznő, Hilary Duff megkapta Bonnie Parker szerepét a 2011-ben megjelenő Bonnie és Clyde című filmben.

hirdetés
Hilary Duff ismét főszerepben

Hilary Duff neve talán mindenki számára ismerős, hiszen ő alakította Teresa "Terri" Fletcher szerepét a Raise Your Voice (Sztár születik) című zenés romantikus filmben. Ha máshonnan nem, akkor Olivia Burke karakteréről, akit Hilary a Gossip Girl sorozatban formált meg.

Most visszont újból főszerepben tündökölhet, tudniillik  ő alakítja majd Bonnie Parkert a 2011-ben megjelenő Bonnie és Clyde című remake-ben.

Az alkotást Alabamában kezdik forgatni még 2011 elején. Mindenki azt kérdezi, vajon ki fogja alakítani Clyde Barrow karakterét. A rendezők Kevin Zegerset választoták a szerepre, de Hilary és Kevin mellett Drew Fuller is szerepet kapott az alkotásban, aki Clyde testvére, Buck bőrébe bújik, de még Matt Dallas is belefért a filmbe, Henry Methvint szerepében.

A premierre előreláthatólag 2011 vége felé kerül sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek