Starity

Lea Michele mint tanárnő

2010. december 03. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rachel Berryt játszó Lea Michele nem aggódik azon, hogy mi lesz Rachel érettségije után. Szerinte egyszerűen visszamegy tanárnőként szeretett iskolájába.

hirdetés
Lea Michele mint tanárnő

Úgy tűnhet, hogy korán érettségiznek majd a glee-s sztárok, de ahelyett, hogy megijednénk a szereplők kiírásától, hallgassunk Lea Michele-re, aki pozitívan áll a dologhoz: „Talán visszajöhetnék a Glee-be tanárnőként.”

Egy nemrégen készült interjúban Ryan Murphy, a Glee rendezője így nyilatkozott: „Minden évben új és új tagokat toborzunk majd. Nincs is lehangolóbb egy kopaszodó középiskolás csapatnál.”

Lea nem aggódik a jövője miatt. Csak a jelenlegi sikerre és munkára koncentrál. „Keményen dolgozunk a zenénken, így jó érzés bezsebelni az elismeréseket. Még mindig nem érzem sztárnak magam, olyan hihetetlen, mintha álmodnám!” – mondta.

A színész- és énekesnő egyelőre nem tervez szólókarriert sem: „Énekesnő vagyok, szóval természetesnek tűnik, hogy lemezt készítsek, de most a Glee a legelső dolog, amire fókuszálok. [...] A glee-sekkel rengeteget vagyunk együtt, hiszen sokat dolgozunk, és ezzel töltöm mostanában az időmet. Úgy érzem magam, mit egy rendes, 'igazi' énekesnő. Sok dolog van, amit ki szeretnék még próbálni. Például szeretném a filmezést is komolyabb mederbe terelni. Szívesen játszanék el mindenféle szerepeket, ami kihívást jelenthet számomra. Ezt nagyon élvezném!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek