Starity

Britney Spears bepereli a Star magazint

2010. december 03. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pophercegnő bepereli az összes hollywoodi pletykalapot, akik hazugságot állítottak róla és kedveséről, Jason Trawickről.

hirdetés
Britney Spears bepereli a Star magazint

Napok óta terjesztik a rémhíreket Britney-ről, miszerint Jason Trawick veri őt. A pophercegnő természetesen minden vádat cáfol, és védi kedvesét; sőt, kiderült, hogy bepereli az összes hollywoodi forrást is, akik tényként közölték exférje, Jason Alexander véleményét és hazugságait.

Az énekesnő egy jó hírrel kedveskedett rajongói számára Twitter-fiókján a tegnapi nap folyamán: „I'm almost done with my new album and it will be coming out this March. I AM IN L-O-V-E WITH IT!” ('Már majdnem kész az új albumom, márciusban fog megjelenni. I-M-Á-D-O-M!')

A rövid üzenetét később egy utóirattal egészítette ki: „PS – Star Magazine, Radar Online, Jason Alexander and the rest of you liars, Ya'll can kiss my lily white southern Louisiana ass!” ('A Star Magazin, a Radar Online és Jason Alexander, meg a többi hazug pedig nyalja ki a hófehér louisanai seggemet!') – csipogta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek